چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۸۱۵
تاریخ انتشار : ۴۴ : ۱۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه، در این شماره از خبرهای حوزه موسیقی ابتدا به سراغ خبر جنجالی این روزها در خصوص حواشی کنسرت محسن ابراهیم زاده می رویم.

همانطور که پیشتر در اینجا در خصوص ماجرای کنسرت محسن ابراهیم زاده در ارومیه نوشتیم، امروز علیرضا نوروزی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی در گفتگویی نسبت به اتهام هایی که به محسن ابراهیم زاده در خصوص وضعیت نامتعادلی که در کنسرت از خود نشان داد،واکنش نشان داد.

او گفت : ما از امروز مسئول برگزاری کنسرت را مجاب کردیم که بیاید و در اداره ارشاد مستقر شود و پول مردم را پس بدهد. امروز در کل 13 نفر آمدند و پولشان را پس گرفتند.

تعداد بازدید : 0


برخی شایعه کرده‌اند که ابراهیم‌زاده نوشیدنی الکلی مصرف کرده؛آیا کسی که این شرایط را داشته باشد می‌تواند 12 ساعت رانندگی کند و به ارومیه برسد. اینجا هم که رسیده بلافاصله روی صحنه آمده رفته است؛ پس کجا می‌توانسته این‌کار را کند! بقیه‌اش دیگر بحث قضاوت و وجدانِ آدم‌هاست که نباید نادانسته به کسی تهمت زد. تاکید می‌کنم که آقای ابراهیم زاده هر دو سانس را به طور کامل اجرا کرد؛ حتی سانس دوم قرار بوده که یک ساعت و نیم طول بکشد که به خاطر استراحت‌هایِ خواننده 2 ساعت و نیم طول کشیده است.»

رکوردزنی آرمین زارعی

کنسرت «آرمین زارعی» در تبریز برای پنجمین بار تمدید شد و با فروش بیش از ۱۵ هزار بلیت، رکوردی جدید را در این شهر به ثبت رساند.

اخبار کوتاه حوزه موسیقی | از پاسخ مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی درباره اتهام ها به محسن ابراهیم زاده تا رکوردزنی آرمین زارعی!

این خواننده در روزهای ۲۲، ۲۳، ۲۴، ۲۵، ۲۶ خرداد در ده سانس و در سالن خاوران تبریز روی صحنه خواهد رفت.

شرکت «پژواک صوت کمالی» با مدیریت رضا کمالی برگزار کننده این کنسرت در تبریز است.

تور کنسرت علیرضا قربانی پس از درخشش در ماه های اخیر،به پایتخت رسید

پس از اتفاقات جذابی که برای کنسرت علیرضا قربانی در رشت افتاد و صدای این خواننده دچار گرفتگی شد و طرفداران این خواننده برایش سنگ تمام گذاشتند،بدون شک پایتخت نشینان لحظه شماری می کنند تا شاهد یک کنسرت تماشایی از علیرضا قربانی باشند.

تعداد بازدید : 0

 تور کنسرت‌های جدید علیرضا قربانی پس از گذشت بیش از یک ماه از آغاز برنامه‌ها و اجرا در شهرهای مختلف کشور به تهران رسید و این خواننده موسیقی ایرانی پس از چهار سال با مخاطبان خود در تهران دیدار می‌کند.

این کنسرت ها از ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد میزبان علاقه‌مندان است.

این تور کنسرت‌ها که از ۱۶ اردیبهشت ماه آغاز شده بود، در شهرهای گرگان، رشت، تبریز، شیراز، کرمان، سیرجان و جزیره کیش اجرا شد و به دلیل استقبال مخاطبان در شهرهای مختلف چندین سانس نیز تمدید شد.

در این تور کنسرت‌ها رپرتواری قدرتمند از آثار جدید علیرضا قربانی از ساخته‌های حسام ناصری و علیرضا افکاری با مدیریت هنری حسام ناصری و با حضور هنرمندان تراز اول موسیقی کشور روی صحنه می‌رود. 

قطعات رپرتوار این کنسرت‌ها ترکیبی از محبوب‌ترین قطعات علیرضا قربانی و آثار جدید این خواننده صاحب تاثیر موسیقی ایران است که همچون گذشته در فضایی عاشقانه و اجتماعی تقریر یافته و می‌توان این کنسرت را در راستای کنسرت «با من بخوان» از کنسرت‌های موفق علیرضا قربانی دانست. 

در این مجموعه از آثار، تلاش شده است که از آثار شاعرانی همچون احمد شاملو، هوشنگ ابتهاج، امیرخسرو دهلوی، حسین منزوی، حسین غیاثی، اهورا ایمان، احمد امیرخلیلی و همچنین بهره‌مندی از آثار بزرگان ادبیات ایران ترکیبی شایسته برای مخاطبان موسیقی ایران فراهم شود. 

همچنین در این کنسرت‌ها قطعات «با من بخوان» و «روزگار غریب» که از قطعات محبوب مخاطبان است به احترام آنها اجرا خواهد شد.

مجموعه این کنسرت‌ها توسط موسسه فرهنگی هنری شهرآفتاب و آهنگ اشتیاق در سراسر ایران به اجرا در خواهد آمد.

تمامی بلیت‌های این پروژه فقط از طریق سایت ایران‌تیک به آدرس www.irantic.com قابل خریداری است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳